Siirry pääsisältöön
Kainuun Näkövammaisten logo.
Kainuun Näkövammaisten logo.

Ker­ho­toi­min­ta

Kerhot tarjoavat virikkeellistä toimintaa: esitelmiä, kädentaitojen oppimista, liikuntaa ja retkiä. Yhdistys järjestää jäsenistölle ja myös ulkopuolisille koulutus- ja kurssitoimintaa tarpeen mukaan.


Työikäisten ryhmä:

Työikäisten ryhmä kokoontuu toimintakeskukselle syksyn ensimmäisen kerran tiistaina 30.8. klo 17 alkaen. Tervetuloa mukaan!

27.9. työikäisten ryhmässä ei ole vielä ohjelmaa. Saatte ehdottaa WhatsApp-ryhmään ideoita. Jos haluat liittyä WhatsApp-ryhmään, ole yhteydessä toimistolle.

25.10. klo 17 saamme vieraaksemme toimintakeskukselle Tuija Ranta-Peren Polar Print Oy:ltä. Hän esittelee meille apuvälineitä. Tervetuloa mukaan!

22.11. klo 17 saamme vieraaksemme toimintakeskukselle Katja Kuuselan Näkövammaisten liiton Työelämäpalveluista. Keskustellaan työelämän kiemuroista ja näkövammaisille ja näköongelmaisille saatavilla olevasta tuesta. Tervetuloa mukaan!

13.12. klo 17 vietämme toimintakeskuksella pikkujouluja ja Annin läksiäisiä. Tervetuloa mukaan!


Kajaanin kerhot:

Kuntosali joka tiistai klo 8:30-10:30 Brahenkatu 14 alakerta. Ovenavauskoodi toimistosta.

Syksyn ensimmäinen kerhokerta on 17.8. klo 12. Arpajaispalkinnon voi halutessaan tuoda.

Tervetuloa mukaan!

Toimintakeskukselta voi hakea syyskauden Kajaanin toimintakalenterin.


Kuhmon kerho:

Kuhmossa kokoonnutaan syksyn ensimmäiseen kerhoon Tarinatuvalle, Rajakatu 52, torstaina 25.8. klo 12 alkaen. Kerhot jatkuvat syyskauden ajan aina kuukauden viimeinen torstai klo 12 alkaen.

Seurakunta järjestää rovastikunnallisen näkövammaisten virkistyspäivän Kuhmossa maanantaina 5.9. klo 10 - 14:30. Paikka ja ohjelma tarkentuvat elokuussa. Seuraa ilmoittelua myös seurakuntalehdestä.

Tervetuloa mukaan!


Paltamon kerho:

Kerhossa kuntosalikurssi 7.9. alkaen keskiviikkoisin 5.10. asti klo 14:15. Kuntosalikurssi sisältää myös luentoja.

Tervetuloa mukaan!


Puolanka

14.9. klo 12 alkaen seurakuntasalissa. Kerhossa esittäytyy uusi oikeuksienvalvonnan asiantuntija Jani Ronkainen. Voitte toimittaa kysymyksiä ja muita selvitettäviä asioita toimiston kautta etukäteen Janille 7.9. mennessä. Tervetuloa mukaan!

12.10. klo 12 saamme vieraaksemme seurakuntasaliin Hilkka Oikarisen. Tervetuloa mukaan!

9.11. klo 12 seurakuntasalissa makrame-kurssi. Opettajana toimii EKOTAR Designin Tiia Korhonen. Tervetuloa mukaan!

7.12. klo 12 seurakuntasalissa pikkujoulut. Tervetuloa mukaan!


Sotkamon kerho:

Turinatupa järjestää toimintaa myös Kainuun Näkövammaisille. Seuraa heidän ilmoitteluaan.

Sotkamon seurakunta järjestää Sotkamon näkö- ja kuulovammaisille kotaretken Rytilahden kodalle maanantaina 29.8.2022 klo 10 eteenpäin. Yhteislähtö kirkon P-paikalta klo 9:45. Ei ennakkoilmoittautumista. Kodalle voi mennä myös omalla kyydillä.

Tervetuloa mukaan!


Hyrynsalmi, Ristijärvi ja Suomussalmi!

Haluaisitko kerhotoimintaa myös kotikuntaasi?

Haemme halukkaita vapaaehtoisia kerhovastuuhenkilöitä.

Mikäli haluat kuulla mitä tämä käytännössä tarkoittaa, ole ihmeessä yhteydessä toimistoomme 0400 367 144. Jutellaan ja mietitään yhdessä miten voisit kerhoitoimintaa aloitella.

Kyse ei ole suuresta vastuusta. Riittää että sinulla on halukkuutta saada samanhenkisiä ihmisiä saman pöydän ääreen keskustelemaan maailman menosta ja meiningistä kerran tai pari kuukaudessa.

Kerho-ohjelman järjestämisessä saat apua meiltä sekä kunnassasi sijaitsevalta yhteistyökumppaniltamme (se on joko seurakunta tai kunta).

Kainuun Näkövammaiset toimiston etuoven yllä oleva kyltti, jossa yhdistyksen logo.